Om oss

HUNDDAGISET bara för våra små raser!   

Vi får fler och fler små fyrbenta familjemedlemmar i våra liv. Hundar är flockdjur och blir olyckliga av att vara ensamma för långa stunder. Vi önskar ju alla det bästa för våra hundar, . En av de unika delarna med mitt hunddagis är att det är för små hundar på max 20 kilo. Hunddagiset är en harmonisk och lugn plats där din hund kan få stimulerande promenader och träffa hundar i sin egen storlek. För oss är det viktigt att mindre hundraser får umgås med andra hundar i samma storleksklass.

Hunddagiset är beläget på ca 5 minuters promenadavstånd från Rågsveds tunnelbanan. Och adressen är Bjursättragatan 66, det finns väldigt fina prommenadstråk precis runt ”knuten”. Lokalen är fräsch med trevlig, harmonisk, funktionell inredning som givetvis städas minst en gång per dag. Här finns det soffor, mjuka fåtöljer samt olika sorters puffar allt för att din lilla vän skall trivas med sina vänner.  Vi finns även på Knektvägen 1 i Gubbängen ca 2 minuter från tunnelbanan. Större delen av inredningen är bås allt för att få en lugn och harmonisk tillvaro för din hund.

I vår dagliga verksamhet ingår det två promenader, en längre på förmiddagen och en lite kortare på eftermiddagen allt efter väder och vind samt storlek på våra små hundar. Vi tar max 5 hundar per person när vi är ute och går allt för att varje hund skall få tillfälle att få sin tid. Målet är att vara ute mycket allt för att stimulera just din hund. Så fort vi får tid över så har vi olika aktivitetsövningar och det uppskattas av både dom 2-benta och dom små 4-benta vänner.

Vår personal är utbildade inom hund/djur samt det finns flera djurvårdare.

Öppettider är mellan 7.00-18.00 alla vardagar, dag före röd dag stänger vi 18.00. Alla röda dagar stängt.
Lunch kan serveras efter era önskemål. Dock håller Ni med egen mat, till er hund för att inte förstöra tarmbakterie floran hos din hund.

Jag har själv en mycket allergisk hund. Därför är jag väldigt noga med både hygien, mat och att belöningsgodis är av rätt sort till respektive hund.

Det skall kännas tryggt att lämna in sin lilla vän på Pyttelitens Hunddagis, säkerheten är a och o hos oss.

Låter detta intressant? Intresseanmälningar kan göras under fliken ”anmälningar”.Om ni har några frågor eller undrar något, så hör gärna av er till mig på telefonnummer 0733-970220.

Välkomna till oss önskar Susanne med personal.

Pyttelitens Hunnddagis  följer den nya dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR EU 2016/679) som träder i kraft 25 maj 2018. Vi vill därför informera er om att vi i vår verksamhet behandlar personuppgifter som du har lämnat till oss så som namn, adress, telefonnummer samt hundens namn. Vi registrerar er inte med personnummer. Avtalen förvaras i pappersformat i låsta skåp. Registrerade uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part.


* Vi är med i SSHF, Sveriges Hunddagisförening.
* Vi är godkända av Länsstyrelsen.
* Innehar F-skattsedel.