Våra rutiner

Så här kan en dag hos oss se ut:

Vid 7 tiden kommer dagisfröknarna till jobbet. Tänder upp i lokalen och fyller på alla vattenskålar med friskt vatten. Rättar till någon kudde som kanske har åkt fel.

7.00 Öppnar vi portarna och då finns det några ivriga hundar som är redo att få komma in. Och klockan 9.00 då stänger vi vår dörr för då skall alla hundar ha kommit till dagiset, därefter så dimmas ljuset ner en stund och lugn musik sätts på för att skapa en harmoni i lokalen bland dagishundarna innan vi går ut.

Därefter förbereder vi utgång. Vilka som skall gå ut i första rundan, vilka hundar skall ha täcken på sig etc (allt beroende på säsong och storlek på hunden).


När alla hundar har har varit ute så serveras det lunch för de hundar som skall äta.  
Därefter så vilar alla hundar en stund. Och nu dimmas lokalen ner igen och lugn musik sätts på. Därefter blir det en eftermiddagsprommenad för alla dagishundar.

Och mellan 15.30-18.00 så är det hemgång för alla hundar.

När alla hundar har gått hem så får vi städa i lokan inför morgondagen.

Öppettider 07.00 – 18.00 måndag – fredag. Dag före röd dag har vi öppet till klockan 18.00. Samt till klockan 18.00 även under semester månaderna. (Vi stänger 4 veckor i Juli månad och hundägaren får en halv dagisavgift under denna månad.)

En dagisplats koster 3995/mån inkl. moms (gäller för 2024), Vi har inga deltidsplatser förtillfället. Avgiften erläggs förskottsvis senast den 27 varje månad (med reservation för prisändring )